2011. március 25., péntek

Irokhaakarok videóm

Gondolom tudjátok, hogy én egy nagy "irokhaakarok" rajongó vagyok és egyik este azon kaptam magam, hogy egy kis videó, vagyis slideshow-t raktam össze a fejemben... és ekkor született meg az ötlet, hogy mivel Szatti és Csili olyan sok hasznos dolgot nyújtottak már nekem, hogy most én lepem meg őket egy kis aprósággal. Nézzétek meg ti is!


3 megjegyzés:

Szatti írta...

Szia Dana!

Nagyon hálásak vagyunk, amiért ilyet készítettél nekünk. Nem is tudod, mennyire. Csak az a baj, hogy amilyen zenét felhasználtál a videóhoz, szerzői jogok védelme alatt áll és nem fogja engedni, hogy lejátszhassuk. Sajnos, én is jártam már így:/ vagy próbálj egy másik zenét a videó alá vágni és ellenőrizd, hogy engedélyezett e a felhasználása, vagy másik ötlet: küldd el emailben azt a videót, amit szerkesztettél. Mert gondolom, megcsináltad a gépeden, elmentetted és ezután feltöltötted youtube-ra. Azt az eredeti videót próbáld meg elküldeni az email címünkre, akár óriáslevélben. Remélem, hogy ez beválik, mert már nagyon kíváncsiak lennénk rá, hogy mit kreáltál nekünk:) Még egyszer nagyon köszönjük, puszillak!

Dana írta...

Örülök hogy végül mégis sikerült megnéznetek és hogy tetszik annak még jobban. Nagyon szívesen csináltam és jól esik, hogy ti is kiraktátok az oldalra.

XOXO
Dana

Mézes csili írta...

Szia Dana!
Szeretném én is megköszönni a videót, imádtam, gyönyörű! Elismerésem, én eddig csak egyszer prószálkoztam ilyennel, minősíthetetlen lett! XD
Egyszóval értékelem a fáradozásodat, köszönöm! Gyönyörű lett!

csili

Megjegyzés küldése